Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Καληνύχτα σας κύριοι


Εκ της διευθύνσεως

Η έλλειψη σοβαρότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει χτυπήσει κόκκινο .
Ο "σύντροφος" που έζησε δύο ολόκληρα χρόνια στο Αιγάλεω , με ύφος αντιστασιακού ( έστω και κατά φαντασίαν ) , μας δήλωσε σε αναρτήσεις του στα social media :



«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καληνύχτα σας κύριοι.»

Με την σθεναρή στάση του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έκανε τη ντόπια ολιγαρχία να χάσει τον ύπνο της . Από 'δω και εμπρός θα τον απειλούν τηλεφωνικά μετά την ανατολή του ηλίου .

Πέρα από το αστείο του θέματος όμως , ποιος είναι ο λόγος που μια τηλεφωνική συνδιάλεξη , που κανείς άλλος πέρα από τους συμμετέχοντες δεν μπορεί να μας πληροφορήσει για τα ειπωθέντα , πέφτει στο δημόσιο διάλογο με τη μορφή μεταμεσονύκτιου θρίλερ ; Μήπως απλά αποτελεί ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι της ξοφλημένης κυβέρνησης που αφού έχει ενδώσει σε όλα ψάχνει απελπισμένα σανίδα σωτηρίας ;

Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου